Кроасани Sami какао

60 гр.

Кроасан Sami с ванилия

60 гр.

Кроасан Double Sami с ягода и ванилия

60 гр.

Кроасан Double Sami с ванилия и шоколад

60 гр.

Кроасан Double Sami с ванилия и боровинка

60 гр.